KliMaten
Zottegem, 9620

KliMaten zijn een groep inwoners binnen de regio Vlaamse Ardennen / Dender die erin geloven dat we samen meer bereiken en zo dichter zijn bij een gewenst toekomstbeeld.

Een kliMaat kenmerkt zich door een positieve aanpak, een open houding en de overtuiging dat elke actie mee het verschil maakt. Het doel is om steeds meer en meer inwoners goesting te doen krijgen om deel uit te maken van deze groeiende groep Klimaten.

Het KliMatenNetwerk zorgt voor ontmoetingskansen met gelijkgestemden, het verspreiden van inspiratie en mogelijkheden om te ontdekken wat er leeft in de regio.

Open voor nieuwe deelnemers of vol?

Open

Frequentie van bijeenkomst

Als KliMaat kies je ervoor om puur en vrijblijvend deel te nemen aan een ruim aanbod activiteiten, of je neemt een trekkersrol op in het KliMaten netwerk en staat mee aan het stuur.

Ik sluit mij aan bij deze kliek

De Klimaatcoalitie respecteert je privacy. Wij houden ons aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving. Je gegevens gebruiken we enkel om je op de hoogte te houden over deze activiteit. Door op versturen te klikken, verklaar je je hiermee akkoord.