Kliek van beweging.net
Brussel

We bundelen de krachten met onze partners tijdens deze laatste klimaatmars voor de verkiezingen. Samen eisen we een ambitieus, maar rechtvaardig klimaatbeleid!
Het verband tussen klimaat en onze organisaties is duidelijk: we staan voor enorme uitdagingen om de klimaatcrisis te bezweren, en om dit te doen, worden er grote veranderingen verwacht van onze industrie, werknemers en burgers. Daarbij moeten we voorkomen dat de factuur van deze transitie niet op de schouders van de zwaksten terecht komt. Kortom, dat de transitie een rechtvaardige transitie wordt. Recente cijfers tonen echter aan dat de kosten voor deze transitie sommige bevolkingsgroepen wel degelijk meer raken dan andere in ons land.
En dat, terwijl sommigen ‘niet het zout op hun patatten verdienen’ (een klein inkomen hebben). We zitten dus ‘in de puree’. Onze boodschap? Politici, ‘SCHUIF DE HETE PATAT NIET LANGER DOOR’, onderling, maar ook over generaties heen!
Wandel je mee met onze kliek op 3 december? Dan geven we er samen een ‘patat’ op!

Open voor nieuwe deelnemers of vol?

Open

Frequentie van bijeenkomst

1

Ik sluit mij aan bij deze kliek

De Klimaatcoalitie respecteert je privacy. Wij houden ons aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving. Je gegevens gebruiken we enkel om je op de hoogte te houden over deze activiteit. Door op versturen te klikken, verklaar je je hiermee akkoord.