De Antwerpse Tram van de Grootouders voor het Klimaat
Antwerpen

GvK-Antwerpen zal in de klimaatmars opstappen met een zelfgemaakte tram, als symbool voor de hoge nood aan een performant openbaar vervoer, om de groeiende vervoersarmoede te keren en als alternatief voor het energieverspillende individuele autogebruik! We willen van dit “project Tram” iets maken dat visueel en inhoudelijk straf en degelijk in elkaar steekt, in de hoop zo een pak aandacht te krijgen voor dit belangrijke thema. Een ploegje mensen is al aan het werk om dit project te concretiseren, maar we zullen veel helpende handen en voeten nodig hebben om het te laten lukken, zowel bij de opbouw als in klimaatmars zelf. Voor de mars op 3 december hebben we 32 vrijwilligers nodig!

Open voor nieuwe deelnemers of vol?

Open

Frequentie van bijeenkomst

Werkdag op zat. 18 november, 10- 17u. Oefenmoment op zat. 25 november, 14-16u, De Schuur, Fort 3 Borsbeek, Frans Beirenslaan 2A, 2150 Borsbeek Belangrijk: volg je GPS NIET! Bekijk het op Google Maps of op deze website: https://www.alleslooptoprolletjes.be/de-schuur/

Ik sluit mij aan bij deze kliek

De Klimaatcoalitie respecteert je privacy. Wij houden ons aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving. Je gegevens gebruiken we enkel om je op de hoogte te houden over deze activiteit. Door op versturen te klikken, verklaar je je hiermee akkoord.